WELKOM BIJ STEICON

UW STEIGERBOUW SPECIALIST IN VLAANDEREN

Bouw, verhuur en verkoop van de meest eenvoudige steiger tot de meest veeleisende steigerconstructie. Het STEICON-dienstenpakket bestrijkt het volledige spectrum van de steigerbouw.

Verhuur en verkoop van steigers en onderdelen vanuit ons magazijn in Eeklo. Steigerbouw in geheel Vlaanderen.

bouw en renovatie

bouw en renovatie

STEIGER MONTAGE

STEICON PLUS UW PARTNER VOOR PROFESSIONELE STEIGERBOUW

Professionele steigerdiensten dragen bij aan het succes van uw project. Al onze steigers worden snel opgebouwd met inachtneming van alle noodzakelijke veiligheidsvoorschriften en na afloop van het project weer afgebroken. Wij beschikken over een modern wagenpark dat gespecialiseerd is in steigers, waaronder kranen, vorkheftrucks, ladderliften en hijslieren. Onze ervaring, door vele gerealiseerde projecten en de zorgvuldige uitvoering van steigerbouw, maakt ons uw ideale partner.

WAAROM KIEZEN VOOR STEICON PLUS

ERVARING

Niettegenstaande Steicon Plus in 2015 werd opgericht kan het toch terugkoppelen op decennia lange ervaring in de steigerbouw en dit sedert 1992. Evenzoveel succesvol afgeronde projecten zorgen voor een ongecompliceerde workflow en klanttevredenheid.

SERVICE

Wij adviseren, plannen en implementeren steigerconstructies in nauw overleg met de klant en begeleiden de projecten van begin tot eind om een vlot verloop en een nauwkeurig overzicht van de diensten en prestaties te garanderen.

KWALITEIT

Onze steigers worden zorgvuldig gecontroleerd en voorbereid op de betreffende orders. Zo kan de constructie snel en veilig ter plaatse worden gemonteerd en gebruikt. Wij garanderen de hoogste kwaliteit volgens de meest actuele normen en arbeidsvoorwaarden.

EEN REFERENTIE IN DE STEIGERBOUW

UW STEIGERBOUWER IN BELGIË

WAAROM IS STEICON PLUS UW IDEALE PARTNER

Steicon Plus is gespecialiseerd in werk -en afscherm steigers.

Met een team van getrainde en gekwalificeerde medewerkers biedt Steicon Plus de klant een individuele oplossing voor de bouw en montage van steigers en  stellingen.

STEICON Plus zet in op betrouwbare apparatuur en ergonomische gereedschappen.  De medewerkers van Steicon Plus zijn specialisten in de steigerbouw en vertrouwen daarom op deze betrouwbare gereedschapppen en foutloze montage technieken.

Wij bouwen onze steigers niet alleen hoog, maar ook op een hoog niveau betreffende de toepassing van de veiligheids richtlijnen en de actuele normen.

OVER STEICON PLUS

ENKELE CIJFERS

De voortdurend uitbreidende, moderne bedrijfsuitrusting in combinatie met het gekwalificeerde personeel staat garant voor een voorspelbare betrouwbaarheid en hoge competentie in de steigerbouw.

38 000 m² steigermateriaal
4 600 m² bedrijfsterrein
800 m² loods met werkplaats
11 professionals, vriendelijke en toegewijde specialisten in steigers.